My first blog - ever

First of all: I am so sorry guys! I am going to do thing in danish...
Så, velkommen her til bloggen.
Jeg har tænkt, at denne blog skulle være tegnetips og "bag om livet, som illustrator og selvstændig"... - for ja, hvor handler mit job mange dage ikke rigtig om at illustrere. 
I disse dage, bruger jeg mange timer på at færdiggøre denne nye hjemmeside/webshop (i skrivende stund 8. september er den ikke luften endnu). At lave en ny hjemmeside virker måske som en overkommelig idé - men ALT er nyt. Alle produkt billeder er nye. Al opsætning er nyt. Al tekst, bortset fra denne blog, er nu på engelsk (jep, der kan sikkert findes masser af stavefejl, for igen...one-man-army). 
Et eksempel på hvor tidskrævende et projekt dette er kommer her:

På min nye hjemmeside er der den såkaldte "header" - dvs. det store øverste billede i meget aflangt format, som skifter hvert 5. sekund.
Jeg har INGEN billeder i dette modbydelige (men fine) aflange format. Dvs at jeg skulle bikse nye fotos sammen. 
Min plan var, at skyde et billede (den fancy måde at sige 'tage et billede') af min proces mens jeg maler en illustration. Jeg ønskede selvfølgelig at gøre det helt autentisk, og ikke blot tage en gammel illustration i gemmerne. Så... i morges (kl. 8) går jeg i gang med at skitsere, hvad der egentlig ender med at blive en ret fed skitse af en kat i noget buskads.
Omkring kl 10, begynder jeg så småt at male med akvarel. Delene er nødt til at tørre helt, så de ikke flyder ud i hinanden, så omkring kl 12, er jeg klar til at tage process billeder, af en halvfærdig illustration.
Jeg ønskede at mine hænder skulle være med på billedet, så jeg fik min lille ulønnede hjælper til at fotografere.
Her er så første resultat:

Jeg ønsker VIRKELIG ikke at sige noget negativt om min lille ulønnede hjælper, men.... hvis men det blev ligesom bare ikke rigtig godt? 
At resultatet ikke var godt nok af billederne, finder jeg først ud af, da jeg har malet illustrationen færdig...ups.
Så jeg skød selv billederne (dog med en færdig illustration, hvilket ikke var planen).
Nu har jeg reelt set fået skudt det "header" foto, som jeg skulle bruge, nu mangler jeg bare at redigere det - men inden da, sniger der sig lige en lækker lang pause ind!
...
Klokken er nu 16, og jeg har redigeret mit process foto færdigt i det rigtige format til hjemmesiden. 
Men dette var bare ét foto ud af mange. 
Jeg håber, at det skinner igennem hvor mange timer og hvor meget LOVE der er lagt i denne hjemmeside og webshop! 


Bonusinfo til dem, som når helt ned i bunden af denne blog: Den lilla klat findes slet ikke. Den er redigeret ind ;) Og det samme gælder en af tuberne med akvarel. 
Hav en god dag.
Kærlige hilsner, 
Lea og alle dyrene